Records. 40 amics de Pasqual Maragall evoquen 40 moments inoblidables

L'octubre de 2007, Pasqual Maragall va anunciar que tenia Alzheimer. I ho va fer deixant clara la seva voluntat de fer-hi front: «Vull ajudar a derrotar aquesta malaltia, enlloc està escrit que sigui invencible». Aquest fou el seu compromís, que es traduí en la creació de la Fundació Pasqual Maragall l'abril de 2008.
Aquest llibre és un reconeixement a la seva ferma voluntat. Quaranta persones, noms destacats de la política i la cultura, però, també amics i amigues anònims, retornen els seus records a Maragall. Amb to distès i proper, el relat de les seves històries i les seves anècdotes, contribueixen a subratllar la personalitat de qui va ser President de la Generalitat de Catalunya i de qui ha estat considerat el millor alcalde de la història contemporània de Barcelona.
Hi participen: Josep Miquel Abad, Lolita Banchs, Lluís Bassat, Jordi Basté, Carles Bosch, Carmen Cervera, Joan Clos, Pilar i Anna Duocastella, Odón Elorza, Xerardo Estévez, Jordi Évole, Isidre Fainé, Eli Maragall, Roser Marcé, Javier Mariscal, Maite Martín, Federico Mayor Zaragoza, Eduardo Mendoza, Custodia Moreno, Queco Novell, Margarita Obiols, Julia Otero, Lluís Pascual, Sílvia Pérez Cruz, Ricardo Rodrigo, Richard Rogers, Francesco Rutelli, Narcís Serra, Mònica Terribas, Montserrat Tura, Àngela Vinent i S.M. la Reina Sofía.

Comprar el libro:

¡Búscalo también en tu librería más cercana!

  • Compartir: